HBK under corona
HBK under corona


Under coronapandemin gäller särskilda regler och förutsättningar för att smittspridning ska undvikas. Så här funkar det i HBK under corona:


TRÄNING

Klubben har träningstid som vanligt på onsdagar, 18.00-19.00. Träningen startar 19 augusti 2020 och avslutas första veckan i maj 2021.
Ni som tränar har ansvar för att avstånd hålls. Om möjligt ska träningen ske med en spelare/bana.


Under coronapandemin kommer färre spelare än normalt att ha abonnemang. Det betyder att det kommer att finnas färre oljade banor tillgängliga än vanligt.
Spelare som ej har abonnemang men vill träna bör därför boka/meddela hallen i förväg för att vara på den säkra sidan att ledig bana finns. Träningskostnad för spelare utan abonnemang kommer att bli cirka 100:-/timme.


TÄVLING

HBK kommer inte att delta med lag i seriespel säsongen 2020/2021. Som ersättning kommer klubben, om intresse finns, att anmäla ett antal lag till RC Bowls korpserie. Info om detta kommer.


KM kommer traditionellt att genomföras under våren. Plats och tid meddelas när det blir aktuellt.


Då HBK ej har lag i nationella serien kan de spelare som vill skriva personligt samarbetsavtal med annan klubb.


LICENS

Flera HBK-spelare har valt att avregistrera sin licens under coronapandemin. Ett annat alternativ är att byta a-licens (som berättigar till spel i nationella serien och all tävlingsverksamhet) till en b-licens (gäller för spel i distriksserierna samt mindre tävlingar). Kostnad för a-licens är 330:-, b-licens kostar 30:-.


MEDLEMSAVGIFT

Ingen medlemsavgift, tränings- eller tävlingsavgift kommer att tas ut under den kommande säsongen.


ÅRSMÖTE FÖR 2020

Skjuts på framtiden tills det kan genomföras på ett säkert sätt. Styrelsemöten kommer att hållas via telefon eller mail.


JULFESTEN
Vi får se. Vi vill så klart gärna ha vår traditionella julfest, men...

Våra sponsorer