Huskvarna BowlingKlubb

10 år 2015

Så här mycket kostar det

Licens (350:- för vuxna, 180:- för ungdomar)

Medlemsavgift (500:- för vuxna, 250:- för ungdom under 20 år)

Tävlingsavgift* (c:a 1000:-)

Avgifterna till klubben kan du betala innan säsongen drar igång eller, efter överenskommelse med kassören, per månad. Medlemsavgift och licens ska vara betald senast i augusti. Tävlingsavgift senast före första seriematch.

Betalning sker direkt till klubbens plusgiro: 153 84 55-5.

Var noga med att skriva namn och ärende som meddelande.

Avgifter för träning betalas direkt till bowlinghallen. Du väljer själv om du betalar hela summan direkt, delbetalar eller betalar varje månad.

Aktiva medlemmar får också vara beredda på att inför säsongen sälja fem matchlotter.

Din första säsong i HBK tillkommer:

Kostnad för matchtröja

Ev övergångsavgift

Ev inköp av mörka matchbyxor

*Förutom ordinarie avgifter, licens, abonnemang mm, betalar medlemmarna in en tävlingsavgift till klubben. Du betalar c:a 15:-/spelad serie i matcher. 1000:- före säsongsstart och sedan gör du fyllnadsbetalning under säsongen om detta inte täcker den summa du spelar för.